play

Bowling center Gladiator

Bowling center Gladiator se nahaja pri južnem (levem) vhodu in je največji tovrstni center v Sloveniji. Ima 28 sodobno opremljenih in računalniško vodenih stez proizvajalca QubicaAMF. Omogoča tudi t.i. extreme bowling z dodatnimi svetlobnimi učinki.

Da ob igranju ne boste ostali žejni ali lačni, je dobro poskrbljeno. Tudi na glasbeno vzpodbudo nismo pozabili. In če se boste po prvih poskusih igranja tako navdušili nad bowlingom, da se boste želeli vpisati med redne igralce, vam bomo z nasveti pomagali tudi pri nakupu lastne opreme v ProShopu, ki je na levi strani ob vhodu v bowling centra, kjer si lahko omislite krogle, čevlje, torbe in dodatke za igranje bowlinga.

Bowling center Gladiator so opazili tudi pri reviji Bowlers Journal International, ki so centru podelili nagrado za najlepšo zunanjost novozgrajenega centra za bowling za leto 2005.

Praznovanje rojstnega dneva za otroke

V Koloseju in v zabaviščnem centru Arena lahko za vas organiziramo praznovanje rojstnega dne.
Izbirate lahko med različnimi paketi – kombinacijami: ogled filma / bowling / torta / biljard.

Vabimo Vas, da si ogledate letak s ponudbo paketov (pdf). Ko se boste odločili za enega, nas za vse informacije in podrobnosti pokličite med 8:00 in 15:30 in v petek med 8:00 in 14:30 na telefon 031 680 000 ali nam pišite na mail: rojstnidan@kolosej.si.

Naše osebje vam bo z veseljem pomagalo pri sestavi najboljšega praznovanja.

Poslovne in prednovoletne zabave, teambuildingi in obletnice

V Koloseju in v zabaviščnem centru Arena lahko za vas organiziramo poslovne zabave, prednovoletne zabave, teambuildinge, obletnice matur in valet.

Naše osebje vam bo z veseljem pomagalo pri organizaciji in izvedbi dogodka!

Za več informacij pišite na: janja.plestenjak@kolosej.si.

Turnirji in tekmovanja

Jeseni 2005 je Bowling center Gladiator gostil 41. QubicaAMF svetovni pokal v bowlingu.

Vsako leto v aprilu v Bowling centru Gladiator poteka QubicaAMF Open, bowling turnir evropske serije EBT (European Bowling Tour) pod okriljem Evropske bowling zveze (ETBF – European Tenpin Bowling Federation).Več »

Bowling center Gladiator je 11. in 12. aprila 2011 gostil tudi EBT Masters 2011, ki je finale sezone 2010 evropske bowling serije. Na Masters se je uvrstilo 16 najboljših igralk in prav toliko igralcev bowlinga celotne sezone 2010 EBT-a. Več »

Trgovina Proshop

Proshop je največja trgovina z bowling opremo za rekreativne in profesionalne igralce pri nas. Najdete jo pri recepciji bowlinga centra, ponuja pa izdelke priznanih blagovnih znamk Columbia, Ebonite, Hammer, Storm, Master, Dexter in Etonic.
Proshop »